NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice YOUNIVERSIS S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: resurse umane, gestiune economico-financiara si administrativa, selectie si plasare fortei de munca, reclama, marketing si publicitate, educatie si cultura, protectie si asistenta sociala, emitere autorizatii / licenta, statistica.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele. Refuzul dumneavoastra determina insa neinregistrarea datelor si, in consecinta, imposibilitatea derularii activitatilor pentru scopurile mai sus indicate.

Informatiile intregistrare sunt destinate utilizarii de catre YOUNIVERSIS S.R.L. (in calitate de operator) si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii operatorului, angajatorului / potentialului angajator al persoanei vizate, parteneri contractuali ai operatorului, altor companii din acelasi grup cu operatorul.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail: office@youniversis.ro.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.