Project Based Hiring

Fie că ai nevoie de angajarea imediată pentru un proiect scurt, fie că ai nevoie mereu de a angaja deoarece compania ta este în continuă creștere, noi îți putem oferi soluțiile care te pot salva și îți pot aduce beneficii majore companiei tale.

Beneficii reale

Angajarea pe bază de proiect este un beneficiu pentru ambele părți. Pe lângă faptul că este noua tendință în care se îndreaptă piața resursei umane, aduce și beneficii.

Specialiștii în resurse umane susțin că angajarea pe bază de proiect reprezintă o soluție tot mai des întalnită în această perioadă datorită raportului optim dintre costurile per angajat și veniturile companiei.

Angajatorii pot găsi profesioniști care își doresc să lucreze în sistem freelance (liber profesionist), pentru job-uri și proiecte punctuale rapid și eficient.

Colaborare WIN-WIN

Pe de o parte, organizația își asumă responsabilitatea renumerării angajatului pe o perioadă determinată, evitând astfel costurile adiacente semnării unui contract de muncă permanent și ale salariilor compensatorii, în cazul disponibilizării angajatului.

 
Rectangle 14

De cealaltă parte, angajatul are posibilitatea de a-și diversifica experiența, lucrând pentru o varietate de companii.

Construiește-ți echipa
oriunde în lume