Despre Youniversis

Excelenţă în recrutare

Youniversis® aduce în România, direct din Sydney, excelența în serviciile de recrutare.

Pentru prima oară companiile românești beneficiază de sistemul 360° YouniCheck® pentru verificarea background candidați, sistemul de YouniqueT® pentru testarea capacitatilor pe cele 7 tipuri de inteligenta a candidatilor selectati, ONboarding® pentru o integrare perfecta candidaților acceptati, sistemul de nurturing AllAroundYou® pentru angajatii aflati in periada de proba, perioade extinse de garanție si servicii speciale extinse post-angajare.

Misiune

Muncim pentru viitor, combinând inovația cu amplitudinea cunoștintelor dobândite la nivel global.

Viziune

Dezvoltăm societatea prin investiții în parteneriate de lungă durată care permit oamenilor și organizatiilor să reusească.

Valorile noastre

Construim Parteneriate

Parteneriatele solide și win-win sunt catalizatorul a tot ceea ce putem realiza. La Youniversis, ne facem întotdeauna timp să ascultăm și să înțelegem nevoile și aspirațiile oamenilor și companiilor, astfel încat să le putem îndeplini. Colaborarea și incluziunea se află în centrul abordării noastre, creând soluții împreună, învățand unul de la celălalt și împărtășindu-ne cunoștințele și experiența. Acest fapt este motorul care susține relații solide și ne permite succesul comun.

Gândim departe

Cunoștintele și ambițiile noastre sunt cele care ne conduc înainte. Ne provocăm pe noi înșine și pe clienții noștri pentru că aducem în această ecuație minți deschise și curioase, care iau întotdeauna în considerare toate posibilitățile. Vedem imaginea de ansamblu în timp ce construim o perspectivă pe termen lung a zilei de mâine. Anticipăm întotdeauna schimbarea, ceea ce ne permite să fim încrezători și agili cu sfaturile noastre. Acest fapt ne face experți.

Facem lucrul corect

Acționam întotdeauna în interesul candidaţilor noştri, a clienţilor noştri şi a comunităților noastre. Există mereu mai multe soluţii şi ne dorim să o găsim pe cea potrivită de fiecare dată, pentru că fiecare persoană, client şi situaţie este diferită. Ne respectăm angajamentele, ne respectăm promisiunile şi tratăm fiecare partener cu respectul pe care îl merită. Acest fapt castigă încredere.

Puncte cheie de poziţionare

Cunoştinţe scalabile

Operăm la scară naţională, unde experienţa pe teren duce la o expertiză adevărata, iar amploarea cunoştinţelor noastre vă conectează la o perspectivă tangibilă.

Inovaţie semnificactivă

Căutăm în mod constant modalităţi noi şi performanţe de rezolvare a provocărilor şi oferim inovaţii cu impact pozitiv asupra organizaţiilor clienţilor noştri şi asupra vieţii oamenilor.

Înţelegere profundă

Lucrăm cu clienţii şi candidaţii noştri pentru a le înţelege cu adevărat nevoile în scopul de a le oferi soluţii relevante în rezolvarea tuturor provocărilor specifice.

Principii de afaceri

Succesul nostru provine din încrederea de care ne bucurăm din partea partenerilor noştri cheie (acţionari, angajaţi, clienţi, candidaţi, parteneri de afaceri şi furnizori), a organismelor guvernamentale şi de reglementare, cât şi a comunităţilor în care ne desfăşurăm activitatea. Youniversis® operează în 8 judeţe ale ţării, recunoaştem statul de drept şi sprijinim standardele adecvate, acceptate la nivel naţional şi european. Aceste principii de afaceri depăşesc obligaţiile noastre legale și stabilesc relaţia noastră cu societatea. Principiile noastre de afaceri se aplică tuturor companiilor, directorilor şi angajaţilor Youniversis®.

Imperativul comercial

Suntem o organizație comercială și vom urmări cel mai bun randament economic posibil pentru acționarii noștri. Cu toate acestea, în luarea deciziilor economice, vom avea în vedere impactul acestor decizii asupra tuturor părților interesate, inclusiv asupra societății și a mediului.

Clienţii

Suntem motivați să obținem rezultate superioare pentru clienții noștri prin furnizarea de servicii excepționale și recunoaștem că succesul acestora depinde de angajarea oamenilor potriviți în organizațiile lor. Recunoscând încrederea pe care o au în noi, ne vom strădui să înțelegem și să răspundem nevoilor clienților noștri. Vom prezenta mereu acei candidați cu cea mai mare capacitate de a satisface cerintele primite, avand ca obiectiv final cresterea organizatiilor. Ne angajăm să răsplătim încrederea clienților noștri prin oferirea celor mai înalte standarde profesionale și etice posibile.

Candidaţii

Înțelegem limpede faptul că găsirea unui loc de muncă pentru oameni este o sarcină extrem de importantă pentru societate, care implică îndatoriri și comportament profesional. Ne vom strădui să potrivim nevoile și obiectivele candidaților cu cele ale clienților noștri și sa respectăm obligațiile de confidențialitate față de candidați.

Comunicarea

Ne așteptăm ca personalul nostru să comunice transparent și onest cu clienții noștri, candidații, partenerii de afaceri, furnizorii și organismele guvernamentale și de reglementare, în cadrul legal al confidențialității.

Angajaţii

Ne străduim să recrutăm, să instruim, să dezvoltăm și să păstrăm cele mai bune talente din industria noastră. Vom urmări egalitatea de șanse, tratament și diversitate prin politicile noastre de angajare și vom încuraja angajații noștri să își atingă întregul potențial prin formare și dezvoltare.

Drepturile omului

Relațiile noastre cu clienții, candidații, angajații, partenerii de afaceri, furnizorii și comunitățile în care ne desfășurăm activitatea se bazează pe respectarea persoanelor și a drepturilor lor umane.

Conduita personală

Se așteaptă ca toți angajații noștri să acționeze cu onestitate, integritate și corectitudine. Este interzisă oferirea sau acceptarea oricărei forme de mită, inclusiv taxe de facilitare. Sunt interzise ospitalitatea, cadourile și ofertele sau plățile necorespunzătoare care urmăresc să inducă sau să recompenseze performanța necorespunzătoare sau care ar putea părea să pună orice persoană sub o obligație diferita. Toate companiile și angajații Youniversis vor adera la cele mai înalte standarde etice și legale în relațiile de afaceri din întreaga lume. Conflictele de interese care interferează cu performanța corespunzătoare sau cu judecata independentă sunt interzise.

Mediul înconjurator

Ne angajăm să ne conducem afacerile într-o manieră din ce în ce mai durabilă și vom căuta să ne reducem impactul asupra mediului de la an la an.

Comunitatea

Credem cu tărie că găsirea de locuri de muncă pentru oameni este un beneficiu vital pentru societate. În plus, vom investi în comunitățile noastre, inclusiv inițiative directe prin organizații caritabile pentru a îmbunătăți perspectivele de angajare ale celor dezavantajați.

Sănătatea şi siguranţa

Ne vom desfășura operațiunile într-un mod care se străduiește să protejeze siguranța angajaților și a publicului.

Ce părere au clienții noștri?

Serra-Soft-Logo-MIC
O abodare nouă, rezultate, flexibilitate în procesul de recrutare și un parteneriat prietenos. Așa aș descrie Youniversis. Am lucrat impreună pentru diverse poziții de-a lungul timpului, iar Youniversis s-a dovedit nu doar eficient, dar și un partener de calitate în business.
Serra Software
Bucharest, Romania
Oscar-Downstream
Pe parcursul colaborării noastre cu Youniversis, am descoperit o companie profesionistă și productivă cu o foarte bună înțelegere a pieței. Echipa a demonstrat cunoștiințe cu un standard înalt în ceea ce privește profilurile candidaților recrutați.
Oscar Downstream
Romania
243645600_250905753707612_1665310493085807278_n
Youniversis ne-a furnizat servicii profesionale. Consultanții lor prezintă întotdeauna un nivel ridicat de flexibilitate și abilități excelente de comunicare. Colaborarea noastră s-a dovedit a fi nu numai de succes, dar, de asemenea, foarte placută.
Onedia Distribution
Romania

Profesionalism și inovație în recrutare